Nijkerkerstraat 6E Amersfoort 033 - 285 70 95

ACNEBEHANDELING

shape divider

 

 

 

Acne behandeling

 

 

 

Anti Biotic Ericson Laboratoire Acne therapie

Acnebehandeling en verzorging van de vette huid

 

Ericson Laboratoire heeft een geavanceerde anti-hormonale en antibiotische acnebehandeling ontwikkeld en speciale verzorgingsproducten voor de vette huid, ter voorkoming van acne.

Ericson Laboratoire: Bewezen effectieve therapie voor het behandelen van acne en de vette huid

Stimulatie van de natuurlijk antibiotica van de huid, ontgifting van de huid, regulering van de androgene hormonen en de talgproductie (seborrhea), zal uw huid gezond, glad en zuiver maken. Daarnaast zal uw huid geconditioneerd en gematteerd worden.

De eigenschappen van een vette huid acnebehandeling Ericson Laboratoire

Een vette huid heeft verschillende kenmerken: verstopte poriën hetgeen resulteert in mee-eters ofwel zwarte comedonen een glimmende huid met een overmaat aan talg ofwel seborrhea kleine huidontstekingen.

Het evenwicht zal hersteld moeten worden met aangepaste verzorgingsproducten, welke speciaal zijn ontwikkeld voor de vette huid. Vaak geeft een vette huid ook problemen die moeilijker op te lossen zijn, zoals bij de huid die aangetast is door acne.

 

De kenmerken van acne

De medische term voor jeugdpuistjes is acne vulgaris. Acne is een huidaandoening waarbij mee-eters (comedonen), puistjes (pustels), rode bultjes (papels) en/of onderhuidse ontstekingen (noduli) voorkomen. Dit komt vooral voor op delen van de huid waar zich veel talgklieren bevinden, zoals in het gezicht, op de borst, rug, nek en/of de schouder. Talgklieren maken talg (huidsmeer) aan om de huid soepel te houden en de barrièrefunctie in stand te houden.
Acne is één van de meest voorkomende huidaandoeningen. Wanneer de acne onjuist behandeld wordt, kunnen er littekens achterblijven. Acne conglobata is een zwaardere vorm van acne, die vooral bij mannen voorkomt. Wanneer dit huidprobleem niet behandeld wordt, ontstaat bij een klein deel van de mensen acne conglobata. Hierbij kunnen in het gezicht, in de nek en op de rug ook grote mee-eters (dubbel– en reuzencomedonen), abcessen en fistels ontstaan. Vaak zorgen deze voor littekens.

Verschillende factoren zijn van invloed op het ontstaan van acne, waaronder een verhoogde talgproductie, dat ontstaat in de puberteit onder invloed van hormonen. De talgklieren in het gezicht, op de borst en op de rug worden groter en produceren meer en dikkere talg. Een andere factor is dat de afvoerkanaaltjes van de talgklierfollikels, die talg van de talgklier naar de huid afvoeren, verstopt kunnen raken. De talg kan niet meer naar buiten en gaat zich ophopen, zo ontstaan mee-eters (witte comedo). Daarnaast bevatten de talgklieren bacteriën, die de wand van het afvoerkanaal beschadigen, waardoor het afvoerkanaaltje uiteindelijk knapt. De talg komt in de omliggende huid terecht en veroorzaakt zo een ontsteking, met roodheid en puistjes als gevolg.

Acne is divers van oorsprong, kan zich op een extreme manier ontwikkelen en kwalijke gevolgen nalaten. Het is dus belangrijk het met voorzichtigheid en doeltreffendheid te behandelen.|

Er zijn in deze productlijn krachtige actieve bestanddelen verwerkt voor de bestrijding van seborrhea, bacteriën, hormonen, ontstekingen en irritaties;

  • Verwijdering van mee-eters ofwel comedonen
  • Huidzuivering
  • Vermindering van huidsmeer
  • Ontgifting
  • Regeling van de talgklierfunctie
  • Antibacteriële werking

 

Ericson Laboratoire Producten voor acnebehandeling en het reguleren van een vette huid:

DERMAPUR is een krachtig phytocomplex dat de synthese kan bevorderen van de natuurlijke antibiotica van de huid, hetgeen het binnendringen van bacteriën, die verantwoordelijk zijn voor acne, voorkomt. De natuurlijke weerstand van de huid wordt versterkt en is beter gewapend om de verspreiding van bacteriën tegen te gaan, het evenwicht terug te vinden en haar eigen microflora te behouden.

ACNET is een actief bestanddeel afkomstig uit de bio-technologie dat inwerkt op de problemen van de vette huid: hyperseborrhea, hyperkeratose, ontstekingvorming en de ontwikkeling van bacteriën.

BIODEXTROL is ook afkomstig uit de bio-technologie. De acne veroorzakende hormonen kunnen niet meer tot de binnenkant van de talgklier binnendringen, waardoor deze niet meer geprikkeld wordt en normaal gaat functioneren. Ook wanneer u rimpels, een verslapte huid, littekens, ouderdoms- of pigmentvlekken heeft, kunnen wij een oplossing bieden. Met onze innovatieve producten en apparatuur van Ericson Laboratoire stimuleren en activeren we de huid om zichzelf te verbeteren en te vernieuwen. Leest u daarover op de pagina Huidverbetering.

shape divider