Nijkerkerstraat 6E Amersfoort 033 - 285 70 95

HANDVERZORGING

shape divider

 

 

 

 

handverzorging

Handverzorging of manicure behandeling

 

Het is geen overbodige luxe om uw handen extra verzorging te bieden.

Veel mensen hebben last van droge en/of schrale handen, soms zelfs met kloven en eeltplekken, wat pijnlijk kan zijn.

Mitra’s Beauty and Hair in Amersfoort (vlakbij Hoevelaken, Nijkerk) biedt handverzorging en manicure behandeling aan, waarbij de nagels in vorm worden gevijld en de nagelriemen worden verzorgd. De handen worden verwend met een warmwatersoak, handscrub en tenslotte een ontspannende handmassage met verzorgende handcrème om de conditie van de huid te herstellen.

Naast de basis handverzorging is het voor extra droge handen een echte aanrader, om uw droge handen te laten verwennen met een paraffine behandeling. De handverzorgingsbehandeling kan uitgebreid worden met een heerlijke, warme paraffinebehandeling, welke uitermate geschikt is voor mensen met droge tot zeer droge handen en mensen met reumatische aandoeningen.
Tijdens onze paraffinebehandeling wordt er een masker met voedende oliën op de handen aangebracht.
Hierna worden uw handen in een badje van warme paraffine gedompeld, waarna ze worden verpakt in een warmtehandschoen. Door de warmte kunnen de voedende elementen van het paraffinemasker goed in de huid van de handen trekken voor een optimaal resultaat.

Het resultaat is een zichtbaar soepeler en zachtere huid!

Wilt u van uw handen uw visitekaartje maken, kunt u ook kiezen voor een aanvullende manicurebehandeling en/of gelpolish voor mooi verzorgde  nagels.

 

BEHANDELING HANDVERZORGING 25
PARAFFINE BEHANDELING 20
MANICURE 25
GELPOLISH 35
shape divider