Nijkerkerstraat 6E Amersfoort 033 - 285 70 95

MANICURE

shape divider

Manicure

 

manicureUw handen zijn, evenals uw gezicht, het meest zichtbare deel van een lichaam en staan iedere dag bloot aan invloeden van buitenaf. De ideale verzorging voor uw handen en natuurlijke nagels is een weldadige en effectieve manicure behandeling, om beiden weer in perfecte conditie te brengen.

 

Wat kunt u verwachten van een manicure ofwel handverzorging in onze beautystudio in Amersfoort?

Een manicure is veel meer dan alleen maar het vijlen van de nagels. Het is een complete verzorging voor de handen en nagels. Uw vingers worden eerst in een lauwwarm bad met een scheutje olie geweekt. Zo worden de nagelriemen lekker zacht en kunnen de nagelriemen makkelijk teruggeduwd worden en de losse velletjes op de nagelplaat verwijderd worden.

Uw nagels worden in uw favoriete nagelvorm op gelijke lengtes gevijld. Door het polijsten van de nagels wordt de nagel mooi glad en verdwijnen ribbeltjes als sneeuw voor de zon. Bij een manicure kunt u uiteraard extra behandelingen kiezen, zoals een extra hydraterende paraffinepakking voor droge handen.

Wanneer uw nagels geconditioneerd zijn, staat een nagellak natuurlijk prachtig! De keuze is groot: U kunt kiezen voor een naturel kleur of zachte pasteltint, of voor een felgekleurde, metallic, glanzende of matte nagellak..
Voor een klassieke look neem je de French manicure, waarbij een witte rand op de nageluiteinden wordt gelakt.
Het aanbrengen van een langhoudende gelpolish of acrylnagel, ter versteviging van de eigen broze nagel, behoort ook tot de mogelijkheden!

Manicure Een basis manicure behandeling bestaat uit:

  • reinigen/desinfecteren van de handen en nagels
  • vijlen van de nagels
  • scrubben van de handen
  • nagelriemen terugduwen
  • verzorging van de nagelriemen met een nagelriemolie
  • masseren van de handen met een verzorgende crème

De standaardbehandeling kan uitgebreid worden met aanvullende weldadige behandelingen als een paraffine pakking, Seal & Protect of het aanbrengen van nagellak 

Professionele nagelverharding met Seal & Protect

Heb je last van beschadigde, gespleten of dunne nagels? Dan is een professionele nagelverhardingsbehandeling beschikbaar onder de naam Seal & Protect. De behandeling zorgt voor bescherming en verbetering van de natuurlijke nagel en herstelt zichtbaar beschadigde nagels.

 

MANICURE BEHANDELING 25
Extra verwenbehandeling voor uw handen:  

PARAFFINE PAKKING

20

SEAL & PROTECT

15
shape divider