Nijkerkerstraat 6E Amersfoort 033 - 285 70 95

WENKBRAUW VERZORGING

shape divider

 

 

 

Wenkbrauwverzorging

Wenkbrauw verzorging 

Waarom is wenkbrauw verzorging belangrijk voor het uiterlijk?

Wenkbrauwen bepalen de uitstraling van uw gezicht en wanneer men deze (bijna) niet ziet, mist een gezicht vaak expressie.
De juiste wenkbrauw kan uw gezicht verjongen en balans geven. Daarom verdienen uw wenkbrauwen de aandacht.

Waarschijnlijk verzorgt u uw kapsel en uw gebit, u verzorgt uw huid en maakt zich misschien op?
Als man trimt of scheert u wellicht uw baard, onderhoud u uw gebit en kapsel.
Maar hoe zit het eigenlijk met de verzorging van uw wenkbrauwen?

Wenkbrauwen springen in het oog en zijn één van de belangrijkste kenmerken van uw gezicht. Hoewel dames vaker de vorm van hun wenkbrauwen veranderen, zijn mannen juist wat terughoudend en kiezen voor een natuurlijke vorm. De methode en de producten die Mitra's Beauty and Hair in Amersfoort gebruikt, zijn van hoogwaardige kwaliteit en zorgen voor een optimale verzorging van de wenkbrauwen.

 

U heeft keuze uit diverse behandelmethodes, in onze beautystudio in Amersfoort, voor de verzorging en modellering van uw wenkbrauwen

In onze beautystudio zijn diverse behandelingen mogelijk om gezichtshaar te verwijderen of wenkbrauwen te modelleren en te verzorgen; epileren met draad, een oude en goedbruikbare methode uit het Midden-Oosten om gezichtshaar te verwijderen of door te epileren met wax, voor een langdurig glad resultaat.
Bent u blond en zijn uw wenkbrauwen te licht om een accent te geven aan uw gezicht, dan kunt u uw wenkbrauwen laten verven.
Het resultaat zal u beslist bevallen!

Ook mannen zijn hartelijk welkom in onze ontharingsstudio!

 

Voor informatie over permanente make-up c.q. microblading voor een prachtig semi-blijvend resultaat, lees alles over permanente make-up ofwel PMU behandelingen van onze beautystudio in Amersfoort.

 

PRIJZEN WENKBRAUW VERZORGING   
WENKBRAUWEN EPILEREN MET DRAAD 18
WENKBRAUWEN EPILEREN MET WAX (WAS) 18
WENKBRAUWEN VERVEN 11

 

shape divider