Nijkerkerstraat 6E Amersfoort 033 - 285 70 95

WAXEN ONTHAREN MET WAS

shape divider

Waxen: ontharen met warme was c.q. hars

 

Benen waxenIn onze beautysalon in Amersfoort (vlakbij Hoevelaken en Nijkerk) kunt u kiezen uit een veelvoud van ontharingsmethodes voor mannen en vrouwen, met een tijdelijk, langdurig en permanent resultaat.

Harsen of waxen is een populaire methode om de strijd aan te gaan met overtollig haar ofwel overbeharing.
Waxen is de Engelse vertaling voor harsen, oftewel het verwijderen van ongewenste haargroei met behulp van een warme was (hot wax) of hars.

Of het nu gaat om haar te verwijderen onder uw oksels, in uw bikinilijn, borst, rug, benen, armen of het haar op uw bovenlip. Deze wijze van ontharen zorgt voor een langdurig resultaat! Niet voor niets wint deze vorm van ontharen steeds meer terrein ten opzichte van alle andere ontharingsmethoden. Dat is ook niet vreemd.
Het resultaat van waxen is een zijdezachte huid.

 

Hoe vaak moet ontharen met was (wax) herhaald worden?

Met waxen of harsbehandeling blijven de haren zo’n 4 tot 6 weken weg. Het is moeilijk in te schatten hoe lang uw huid ‘haarvrij‘ blijft. Dat hangt namelijk af van verschillende factoren, zoals de snelheid waarmee uw haar groeit.
Ook de buitentemperatuur is van invloed. In de zomer groeien haren sneller dan in de winter. Na het waxen behandelen wij uw huid met een kalmerende crème. Uw huid voelt dan weer heerlijk zacht aan! Om de huid de kans te geven te herstellen en te kalmeren, is het verstandig om de eerste 24 uur na een waxbehandeling uit de zon te blijven.

Als u een afspraak heeft gemaakt voor een was- of harsbehandeling in onze beautysalon in Amersfoort, is het verstandig om 24 uur voor de behandeling niet in de zon te liggen of van de zonnebank gebruik te maken. Vermijd ook het gebruik van bodylotion of een andere crème.


Ontharen met was

 

LICHAAMSONTHARING  
RUG (ONDER EN BOVENRUG)

Vanaf 40

RUG INCL. SCHOUDERKOP Vanaf 45
BUIK Vanaf 25
BORST Vanaf 30
OKSELS Vanaf 25
BENEN (GEHEEL) Vanaf 65
BOVENBENEN Vanaf 35
ONDERBENEN Vanaf 35
BILLEN Vanaf 25

ARMEN (GEHEEL)

Vanaf 40

ONDER- OF BOVENARMEN

Vanaf 25

BIKINILIJN

 Vanaf 25

 

GEZICHT

 

WENKBRAUWEN

18

BAKKEBAARDEN

10

WANGEN EN BAKKENBAARDEN

15

NEUSHAAR

5

BOVENLIP

10

KIN 

10

KAAKLIJN

10

HALS

10
BEHARING OP GEZICHT (GEHEEL) 45
shape divider