Nijkerkerstraat 6E Amersfoort 033 - 285 70 95

ONTHARING VOOR MANNEN

shape divider

Ontharing voor mannen

 

Ontharing voor mannenBent u niet blij met uw haargroei op de borst, buik, schouders, rug, armen, benen, gezicht, handen of voeten?
Dan kunt u kiezen voor één van de ontharingsmethodes in onze beautystudio in Amersfoort, vlakbij Hoevelaken en Nijkerk.

Definitieve ontharing voor mannen met innovatieve lasertherapie.

De lasermethode voor ontharing is gebaseerd op verhitting van de haarzakjes die worden vernietigd en daarna niet meer in staat zijn om haren te produceren. Haren die tijdens de behandeling in de rustfase of in de afstervingsfase zitten, kunnen niet worden vernietigd. Deze haartjes zijn tijdens één van de volgende behandelingen aan de beurt.

Gemiddeld zijn 8 laserbehandelingen nodig om het haar in een gebied voor 80-85% te verwijderen. Er zullen altijd wat donshaartjes blijven zitten. Daarom spreken we nooit van 100% haarvrij. Lees meer over deze methode op de webpagina permanente laserontharing.

Waxen - Langdurige ontharing voor mannen

Heeft u last van ongewenste en/of overmatige haargroei op de borst, buik, billen, schouders, rug, armen, benen, gezicht, handen of voeten? Tegenwoordig is waxen of harsen populair bij mannen

Ontharingsmethodes als waxen of harsen zijn een veilige, snelle, effectieve manier om ongewenste beharing te verminderen.
Bij een waxbehandeling blijven ongewenste haren zo’n 4 tot 6 weken weg. Het is moeilijk in te schatten hoe lang uw huid ‘haarvrij‘ blijft, omdat dit afhangt van verschillende factoren, zoals de snelheid waarmee het haar groeit. Ook de buitentemperatuur is van invloed. In de zomer groeien haren sneller dan in de winter.

 

Ontharing met wax voor sporters

Het laten waxen van de benen is erg populair onder de sportende heren. Een fanatieke wielrenner heeft minder infecties bij een val als de benen onthaard zijn en bij zwemmers zorgen gladde benen voor minder weerstand in het water. Daarnaast worden sportmassages als prettiger ervaren op een gladde huid.

 

Omdat mannen over het algemeen meer beharing hebben dan vrouwen en onze ontharingsspecialiste meer tijd zal moeten besteden aan de herenbehandeling, is er een prijsverschil.

 

PRIJZEN ONTHARING VOOR MANNEN 

 

 

Definitieve ontharing met laser 

WENKBRAUWEN (UNIBROW) boven neus

10

WANGEN 50
HALS 40
NEK 40
BOVENARMEN 65
ONDERARMEN 65
GEHELE ARMEN 95
OKSELS 70
BORST 50
BUIK 50
RUG 85
SCHOUDERS 40
GEHELE RUG INCL. SCHOUDERS 110
BOVENBENEN INCL. KNIE 100
ONDERBENEN INCL. KNIE 100
GEHELE BENEN 175
BILLEN 45
Langdurige ontharing met wax (ofwel hars)

WENKBRAUWEN neusbrug + modellering

16

WANGEN 15
HALS 15
NEK 15
BOVENARMEN 40
ONDERARMEN 40
GEHELE ARMEN 70
OKSELS 30
BORST 35
BUIK 35
GEHELE RUG 40
SCHOUDERS 15
GEHELE RUG INCL. SCHOUDERS 45
BOVENBENEN INCL. KNIE 40
ONDERBENEN INCL. KNIE 40
GEHELE BENEN 70
BILLEN m.u.v. de bilnaad 25
shape divider