Nijkerkerstraat 6E Amersfoort 033 - 285 70 95

WIMPERVERZORGING EN WIMPERS KRULLEN

shape divider

Wimperverzorging en wimpers krullen met i-Curl

 

Wilt u kennis maken met iCurl®, de effectieve methode voor wimperverzorging en wimperlifting?

 

mooie wimpersMet de wimperverzorging- en lifting van i-Curl heeft u geen wimperkrultang of mascara meer nodig!

De wimperverzorging en wimperlifting van iCurl®  zorgt voor een open blik door de ogen optisch te vergroten. Voor wie het dagelijkse omkrullen van de wimpers met een wimperkrultang of het aanbrengen van dikke lagen mascara een hele klus vindt, biedt deze wimperlift methode de oplossing!

De iCurl®  zorgt na slechts één behandeling van 20 minuten in onze schoonheidssalon in Amersfoort al gedurende (meerdere) weken voor een opvallend resultaat.

 

Laat uw wimpers veilig verzorgen, krullen en liften door een schoonheidsspecialist

Mitra’s schoonheidspecialist gebruikt een wimperbeschermer, terwijl de oogmake-up (indien nodig) voorzichtig van de wimpers en oogleden wordt verwijderd. Vervolgens onderzoekt de beautyspecialist welke maat klemmetjes geschikt zijn voor uw ogen.
Er wordt gelet op de lengte van uw wimpers en de grootte van uw ogen. Daarna worden uw onderwimpers afgedekt en de bovenste oogleden met een stukje tape beschermd.
Er wordt een dun laagje permanentvloeistof aangebracht op de iCurl® en de specialist plaatst het op uw oog, zo dicht mogelijk tegen de wimperimplant aan. Het kammetje wordt voorzichtig omhoog geschoven, zodat de wimperhaartjes in 1 keer op de juiste plaats komen te liggen en bedekt worden met de permanentvloeistof. Dit blijft 8 minuten zitten, afhankelijk van de haardikte. Vervolgens brengt de schoonheidsspecialist settinglotion aan op de iCurl® en schuift deze over uw wimpers heen. Dit blijft weer 8 minuten zitten.

Nadat de beautyspecialist de iCurl® heeft losgemaakt en de wimpers gereinigd heeft, wordt er een laagje Dream Lash Multi-Active Lash Serum aangebracht.
Uw ogen zullen met een ‘oogverblindend’ zijn!

Uiteraard kunt u er ook voor kiezen uw wimpers (alleen) te laten verven!
Dit kan niet direct in combinatie met de behandeling met iCurl® omdat uw wimpers tijd nodig hebben om te herstellen.

WIMPERVERZORGING   
WIMPERVERF 11,00
WIMPERLIFT iCurl®  39,50

wimperverzorging i curl mitras beauty

 

shape divider