Nijkerkerstraat 6E Amersfoort 033 - 285 70 95

PERMANENTE LASERONTHARING

shape divider

Permanente Laserontharing


Permanente ontharing

Mitra’s Beauty and Hair in Amersfoort (vlakbij Hoevelaken en Nijkerk) werkt hygiënisch en veilig met een innovatieve laser die ongewenste haargroei op gezicht of lichaam verwijdert, zonder het achterlaten van littekens. Bovendien krijgen de ongewenste haartjes geen kans om in te groeien, hetgeen vaak kleine ontstekingen, pukkeltjes en wondjes tot gevolg heeft.

Permanente laserontharing is geschikt voor dames en heren én voor elk huid- en haartype.


Hoe werkt laserontharing?

Het laserlicht dringt door tot in de haarfollikel om deze te beschadigen, zodat het haar niet terug groeit en de toekomstige haargroei vertraagd wordt tot het het permanente ontharingsresultaat wordt bereikt. Gemiddeld zijn 8 laserbehandelingen nodig om het haar in een gebied voor 80-85% te verwijderen. Er zullen altijd wat donshaartjes blijven zitten. Daarom spreken we nooit van 100% haarvrij.


Is laserontharing pijnlijk?

In onze beautystudio werken wij met een laserkop met koelelement, om het gevoel van warmte tijdens de behandeling te verzachten en het laseren vrijwel pijnloos is.
Laserbehandelingen zijn gevoelig maar niet pijnlijk. In de meeste gevallen wordt tijdens de behandeling een warm prikkelend gevoel geconstateerd. Wij behandelen onze cliënten altijd eerst met een proefflits, zodat u zelf kan ondervinden hoe het voelt en hieraan kan wennen.
Ontharen met wax is pijnlijker omdat de haartjes uit hun haarvaatjes worden getrokken.
Na afloop van een ontharingsbehandeling met lasertechniek kan een lichtrode uitslag zichtbaar zijn, welke snel weer verdwijnt. 


ipl en laser ontharing

 

Permanente laserontharing voor mannen

Veel mannen laten tegenwoordig hun gezichts- of lichaamshaar definitief verwijderen.
Definitief ontharen van de buik en het laseren van rughaar zijn veelvoorkomende behandelingen.
Er is ook veel vraag naar een gladde, haarvrije huid op de oksels, benen en billen,
Overtollig haar op het gezicht kan ook gelaserd worden.

Lees hier meer over de behandelingen in onze beautystudio in Amersfoort voor tijdelijke of permanente ontharing bij mannen


Wilt u van uw ongewenste haargroei af, zonder huidirraties als pukkeltjes en ontstekingen?

Heeft u last van ongewenst haar, ingegroeide haren en ontstekingen van de haarzakjes? Dan is definitief ontharen in veel gevallen de beste oplossing.Ontstoken haarzakjes en ingegroeide haren ontstaan bij andere ontharingsmethodes helaas veel in de liezen of oksels. Plekken die je graag verzorgd, haarvrij en hygiënisch houdt!

Maak een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek. U krijgt een huidanalyse en de schoonheidsspecialist stelt voor u een persoonlijk behandelplan op. Zo weet u precies wat u kunt verwachten. Het is ook mogelijk om een proefflits te ervaren.

 

GEZICHT  
WENKBRAUWEN TUSSENSTUK (NEUSBRUG) 10
BOVENLIP 20
WANGEN 25
BAKKEBAARDEN 25
KIN 20
HALS 25
GEHELE GEZICHT INCLUSIEF HALS  85
   
LICHAAM  
NEK 15
OKSELS 60
BORST 50
BOVENRUG 50
ONDERRUG 50
GEHELE RUG 75
HANDEN 20
BOVENARMEN 50
ONDERARMEN 50
GEHELE ARMEN 85
BIKINILIJN 40
BIKINI UITGEBREID 75
BOVENBENEN INCLUSIEF KNIE 90
ONDERBENEN INCLUSIEF KNIE 90
GEHELE BENEN 150
BILLEN 40
VOETEN 15
shape divider