Nijkerkerstraat 6E Amersfoort 033 - 285 70 95

GEZICHTSBEHANDELING HEREN

shape divider

Gezichtsbehandelingen en huidverbetering voor heren

Waar vraagt een mannenhuid om?

Gezichtsbehandeling voor herenOok mannen kunnen bij de schoonheidsspecialiste van Mitra’s Beauty and Hair in Amersfoort (vlakbij Hoevelaken, Nijkerk) terecht voor behandelingen op het gebied van uiterlijke verzorging, anti-ageing, vet verwijderen en definitief of tijdelijk ontharen.

Een gezichtsbehandeling voor heren is een weldaad voor iedere man! Laat u eens adviseren door onze schoonheidsspecialiste. Immers, ook de mannenhuid heeft verzorging nodig. Een goede huidverzorging is per slot van rekening een onmisbaar onderdeel van een gezonde levensstijl.
Afhankelijk van de conditie van uw huid en het gewenste resultaat stellen wij samen een behandelplan op. Er wordt gewerkt met speciale producten van onze mannenlijn. Het is logisch om mannenhuid te verzorgen met speciaal ontwikkelde producten voor mannen. Mitra’s Hair and Beauty maakt gebruik van een uitgebreide verzorgingslijn voor heren, welke is ontwikkeld om uw huid te reinigen, te verzorgen en te beschermen. De ingrediënten zijn een rijke bron van huidmineralen en verzorgende bestanddelen.


Gezichtsverzorging voor heren

Bij de huidverzorging van mannen richt de schoonheidsspecialiste zich op de kwaliteit van de huid en zorgt zij ervoor deze optimaal en vitaal te houden. Huidverzorging kan nodig zijn wanneer er sprake is van onzuiverheden zoals puistjes, huidontstekingen, ingegroeide baardharen, verstopte poriën of comedonen. Maar ook wanneer de huid onrustig is, vet is of juist droog en trekkerig aanvoelt. Een gezichtsbehandeling is van toegevoegde waarde, een extraatje, maar het is géén vervanging van uw dagelijkse huidverzorging. Uw huid dagelijks met goede skin care producten verzorgen, is en blijft de basis voor een mooie huid. Afhankelijk van de conditie van de huid, stellen we samen een behandelplan op en blijven de focus houden op het gewenste resultaat.

 

BASIS GEZICHTSBEHANDELING HEREN

 

huidanalyse en advies over de conditie van uw huid. Reiniging en verzorging met speciale producten voor de man.

 30 MIN. 40

COMPLETE GEZICHTSBEHANDELING HEREN

 

Huidanalyse, oppervlakte reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, ontspannende gezichtsmassage, voedend masker aangepast en als afsluiting een verzorgende dag- of nachtcreme

 60 MIN. 65

 


Huidverbetering voor heren

Huidverbetering mannenBij huidverbetering stimuleren en activeren we de huid om zichzelf te verbeteren en te vernieuwen.
U kiest deze behandeling voor preventieve anti-aging, rimpelvermindering, huidversteviging, acnebestrijding, littekenvermindering, pigmentregulatie of voor het verwijderen van andere onzuiverheden van de huid. Onze geavanceerde methode wordt door veel van onze mannelijke klanten gezien als dé behandeling om snel een frisse en jonger uitziende huid te krijgen. 

De moderne man let immers steeds meer op zijn uiterlijke verzorging. Hij is zich bewust van zijn uiterlijk en beseft dat de toestand en de gezondheid van zijn huid directe invloed heeft op zijn geestelijke gezondheid, (werk)prestaties en sportieve vermogen. Wij beschikken over alle kennis en vaardigheden om snel tot een gewenst resultaat te komen.  

Een huidverjongingsbehandeling stimuleert de herstellende werking van de huid. Hierdoor wordt er nieuw collageen aangemaakt wat zorgt voor stevigheid en elasticiteit van de huid en zorgt dus voor een betere huidstructuur, wat resulteert in een jonger en frisser uitziende huid. De behandeling is een goede methode voor rimpelvermindering.

Onze producten en behandelingen zijn ontwikkeld om diverse huidproblemen bij mannen zichtbaar te verminderen.
Huidverbetering kan pas worden behaald wanneer alle cel-lagen in de huid gezond zijn en genoeg voeding krijgen.
Samen zullen we kijken welke behandeling en welke bijpassende producten nodig zijn om uw huid te revitaliseren.

Dit zijn de verschillende behandelingen die wij voor huidverbetering c.q. huidverjonging voor heren aanbieden:

Microdermabrasie

Peeling

OxyGeneo


Voor meer informatie verwijzen wij graag naar de webpagina: Huidverbetering

shape divider