Nijkerkerstraat 6E Amersfoort 033 - 285 70 95

BARBERSHOP

shape divider

 

 

Barbershop

DÉ BARBERSHOP VOOR KLEINE EN GROTE MANNEN!

Barbershop Mo

 

 

 

Barbershop

 

 

Barbershop - Heren kapsalon 

 

Generaties lang is een traditionele Barbershop de plék waar mannen heen gaan om hun haren te laten knippen en zich te laten scheren. Het decor, de geur, de verzorgingsrituelen én de producten zijn mannelijk.
Mannen verdienen hun eigen producten: shampoos, lotions, brilliantines, pommades en styling crèmes ter verzorging van de moderne mannen haarmode, maar ook voor de klassieke herenkapsels.
Zo ook bij onze Barbershop in Amersfoort, op de grens met Hoevelaken en Nijkerk.

 

Bij Mitra’s Beauty and Hair komen de ‘traditionele barbershop’ en de ‘Gentlemen look’ samen.


In onze Barbershop c.q. Heren kapsalon kunt u terecht voor de gespecialiseerde uiterlijke verzorging van de moderne man.
Bij onze barbier Mo kan de klant uit verschillende vakkundige behandelingen kiezen zoals haren knippen, oor en neusharen verwijderen met wax of vuur, glad scheren, snor en/of baard trimmen in allerlei modellen of variaties.
Onze herenkapper Mo beheerst een ouderwets vakmanschap en is een echte barbier voor mannen en jongemannen.

Uiteraard gaat onze barbier vakkundig te werk waarbij hygiëne, goed gereedschap en bijbehorende producten en adviezen verzekerd zijn. Kom snel langs voor ouderwets verwennen met een modern resultaat!

Bel of maak online een afspraak voor een knip-, trim- of scheerbeurt. Ook voor het laten verwijderen van neus- en oorharen of epileren van wenkbrauwen! Wilt u permanent van overtollige haargroei af.. lees dan verder op de pagina Permanente laserontharing.

 

 

PRIJZEN

 

KNIPPEN 

23

TONDEUSE COUPE

16

BAARD SCHEREN

Vanaf 16

BAARD TRIMMEN

10

BAARD MODELLEREN

Vanaf 15

HEREN KLEUREN

36

EXTRA’S

 

WENKBRAUWEN EPILEREN

18

NEUSHAREN VERWIJDEREN

5
shape divider