Nijkerkerstraat 6E Amersfoort 033 - 285 70 95

HUIDVERBETERING

shape divider

Huidverbetering voor dames én heren

 

huidverbetering en verjongingMitra’s Beauty and Hair in Amersfoort (vlakbij Hoevelaken, Nijkerk) is gespecialiseerd in schoonheidsbehandelingen op het gebied van huidverbetering, huidverstrakking, huidverjonging en anti-ageing.

Met een breed aanbod aan professionele apparatuur en behandelmethoden, die tot doel hebben de huid te verbeteren en te verjongen, bieden wij voor praktisch elk huidprobleem een oplossing.

Graag wil Mitra, onze huidspecialiste, u uitnodigen voor een adviesgesprek om te bepalen wat zij voor u en uw huid kan betekenen. Kosten consult huidverbetering:  € 15


Met onze innovatieve producten en apparatuur stimuleren en activeren we de huid om zichzelf te verbeteren en te vernieuwen. Wanneer u rimpels, een verslapte huid, acne, littekens, ouderdoms- of pigmentvlekken hebt, kunnen wij een oplossing bieden.

Schoonheidsbehandelingen en huidverbeteringstherapie

De producten van het gerenommeerde Franse Schoonheidsinstituut Ericson Laboratoire zijn speciaal ontwikkeld voor het fris en jeugdig houden van de huid.

Huidverbetering kan worden behaald wanneer bij de schoonheidsbehandeling alle celniveaus in de huid gezond zijn en genoeg voeding krijgen. Samen gaan we kijken welke schoonheidsbehandeling en bijpassende producten nodig zijn om uw huidconditie te revitaliseren, met als resultaat: een stralende huid zonder onzuiverheden.

 

Onze acne behandelingen zijn bewezen effectief en veilig voor uw huid

Heeft u een vette huid en last van acne? Wij behandelen met een uitstekende huidverbeteringstherapie die is ontwikkeld om de talgproductie van de huid te reguleren, waarmee ontstekingen worden voorkomen. Leest u verder op de webpagina acnebehandeling en verzorging voor een vette huid.

    Aging is a fact of life, looking your age is not!   


Het is met huidverbeteringstherapie mogelijk om het proces van huidveroudering te vertragen, dit noemen we huidverjonging.
Bij effectieve huidverjonging richt de schoonheidsspecialiste zich op het verstevigen van de huid, het stimuleren van aanmaak van collageen en elastine en het verbeteren van de conditie van de huid. Dit doen we door middel van behandelingen waarbij we gebruik maken van stoffen die de huid zelf niet meer genoeg aanmaakt, maar die deze nodig heeft om jong te blijven.
Het resultaat: één behandeling geeft garantie voor een strakkere en meer egale huid die ongetwijfeld positieve reacties oplevert.

Mitra's professionele behandelingen ten behoeve van huidverbetering en huidverjonging voor zowel dames als heren:

Op de webpagina Ericson Laboratoire Schoonheidstherapie kunt u lezen welke professionele verzorgingsproducten onze schoonheidsspecialiste gebruikt bij de huidverbeterings- en huidverjongingstherapie en wat de resultaten zullen zijn.

Wilt u persoonlijk advies, neemt u dan contact op met onze huidtherapeute of schoonheidsspecialiste of maak een afspraak voor een intake gesprek.
Er zijn ook gecombineerde huidtherapieën mogelijk die perfect op elkaar aansluiten en de huidverbetering versterken.

Een greep uit onze schoonheidsbehandelingen:

 

 • Bioptic - (30 min) - € 25 
  BiOptic van Ericson Laboratoire is de ultieme oogverzorgingsbehandeling en bestrijdt rimpeltjes, zakjes, wallen en kringen voor een frisse oogopslag.
  Ook beschikbaar als extra supplement tijdens de Ericson Laboratoire gezichtsbehandeling 

 • mitra gezichtsbehandeling bgDermapen Microneedling
  Deel van het gezicht (vanaf 30 min) - € 65 / Gehele gezicht (vanaf 120 min) - € 175  
  Een veilige, hygiënische en effectieve manier om huidverbetering en verjonging te bewerkstelligen, waarbij de huid door miniscule naaldjes in de diepte vernieuwd wordt zonder de bovenste huidlaag (epidermis) te beschadigen. Vrijwel pijnloos door de verdovingscreme.

 • Feminity (75 min) - € 80 
  anti-aging en hormoonbalancerende behandeling voor vrouwen in de overgang en ter preventie van huidveroudering

 • Kruidenpeeling (60 min) - € 85
  Een biologische dieptereinigende peelingtherapie die is gebaseerd op een combinatie van algen, puur natuurlijke plantaardige ingrediënten en essentiële oliën. Omdat de peeling overmatig talg absorbeert en de huid tegen invloeden van buitenaf beschermt is het aanbevolen bij huidproblemen als acne en vette huid, overmatige pigmentatie, levervlekken, littekens, grove poriën en rimpels
 • Mesotherapie (90 min) - € 175
  Een natuurlijke behandeling voor de huidverjonging van het gezicht, de hals en het decolleté met als doel om het gebrek aan elastine, collageen en hyarulonzuur (dat ontstaat naarmate u ouder wordt) aan te vullen. De therapie wordt uitgevoerd door het inbrengen van lichaamseigen stoffen in de middelste huidlaag met behulp van kleine prikjes.  We injecteren een veilige vloeistof met daarin een cocktail aan werkstoffen als essentiële vitaminen in een optimale concentratie, aminozuren en antioxidanten. 

 • Microdermabrasie (75 min) - € 85
  een intensieve mechanische peeling die pijnloos toegepast wordt voor het verwijderen van onregelmatigheden van de huid zoals, acné, littekens, vergrote poriën, verouderde huid, fijne lijntjes, comedonen en striemen. De bovenste huidlaag wordt verwijderd en tegelijkertijd worden dode huidcellen opgezogen. 

 • Dermaroller™ Microneedling  (120 min) - € 199
  Een micro-chirurgische huiverbeteringsbehandeling met kleine naaldjes die de huid aanzetten zichzelf te herstellen door celdeling en aanmaak van nieuwe collageen-en elastinevezels, wat resulteert in een gladdere, jongere en gezondere huid. De oplossing voor het daadwerkelijk behandelen van fijne lijntjes en rimpels, littekens, hyperpigmentatie, striae, verslapte huid

 • OxyGeneo 3 in 1 huidverbeteringstherapie
  (30 min) - € 69 / (75 min) - € 95
  Een combinatie van microdermabrasie en fruitzuurpeeling mét zuurstoftherapie van binnenuit in één behandeling die exfolieert & hydrateert, het volume van de huid herstelt, de collegeenproductie verhoogt, hyper-pigmentatie verminderd én de celvernieuwing en de huidstructuur verbetert.
 • Peeling (60 min) - € 75
  Een collageen- en elastine activerende therapie voor de behandeling van huidaandoeningen aan gezicht, hals, rug, decolleté en handen, als acne, littekens, pigmentvlekken, ouderdomsvlekken, verouderde en/of slappe huid. Afhankelijk van de ernst van de aandoening zijn meerdere (gemiddeld zes) behandelingen noodzakelijk.
 • Sensitive-Pro met Sepicalm S voor huidbescherming  (90 min) - € 80
  Een gevoelige huid is kwetsbaar, waarbij de opperhuid een verslechterde barrièrefunctie heeft. De dermo-esthetische therapie van Ericson Laboratoire Sensitive geeft een effectieve oplossing voor de delicate huid, met roodheid en overgevoeligheid. Een huidverbeterende oplossing bij chemische of mechanische aantasting, zonschade, ontstekingen, invloeden van buitenaf zoals luchtvervuiling.

 • Tripollar (30 min) - € 45
  Deze effectieve radiofrequentie (RF) huidverbeteringsbehandeling is geschikt voor huidversteviging, rimpelreductie, versteviging van de kaaklijn en vermindering van fijne lijntjes en rimpels. (Deze behandeling voor huidversteviging en een strakkere kaaklijn is uit te breiden met de OxyGeneo behandeling, een combinatie van microdermabrasie, peeling en zuurstoftherapie van binnenuit.)
shape divider