Nijkerkerstraat 6E Amersfoort 033 - 285 70 95

ACRYLNAGELS LATEN ZETTEN

shape divider

Acrylnagels

 

AcrylnagelsVoor veel vrouwen staan mooi verzorgde handen op het verlanglijstje.

Maar niet voor iedereen zijn van nature mooi gevormde en sterke nagels weggelegd. Kunstnagels kunnen uitkomst bieden.
Zelfs nagelbijters kunnen wij helpen om van die gewoonte af te komen. De nagelstylistes in onze nagelstudio in Amersfoort (vlakbij Hoevelaken en Nijkerk) zijn altijd professioneel en leveren de gewenste kwaliteit en de beste service.

 

Wilt u acrylnagels laten zetten in onze nagelstudio in Amersfoort?

Acrylnagels of gelnagels worden gebruikt voor het verstevigen en verlengen van de natuurlijke nagels van de handen. 
De acryl bestaat uit een mengsel van poeder en vloeistof dat samenhecht tot een kneedbaar bolletje en zorgvuldig met een modelleerkwastje op de nagel wordt aangebracht. De gel wordt rechtstreeks met een kwastje op de nagel aangebracht en moet uitharden onder een UV lamp.

Voordat onze nagelstyliste acrylnagels zet, worden de handen gedesinfecteerd, de nagelriemen teruggeduwd en worden de nagels licht gevijld. Vervolgens kunnen de nagels verlengd worden met kunstnageltips of desgewenst met een sjabloon.
Als onze nagelstyliste de eventuele verlenging heeft aangebracht, gaat zij aan de slag met de acrylsamenstelling, welke netjes in de juiste vorm wordt geboetseerd. Door blootstelling aan de buitenlucht hardt de acryl uit.
Als de aangebrachte acryl voldoende droog is, worden de nagels gevijld en gepolijst.
Acryl heeft de eigenschap dat de nagel hard wordt en daardoor minder kwetsbaar, waarmee de draagster een lange tijd plezier zal hebben van mooie verzorgde nagels.


Gelnagels laten zetten door onze nagelstyliste 

Ook bij gelnagels volgt de nagelstyliste bovenstaande stappen, maar de nagels worden voordat de verstevigende gel wordt aangebracht eerst in vorm gevijld en desgewenst van tips voorzien (= nagelverlenging). Vanwege de stevigheid zullen de nagels niet meer breken of scheuren. Zijn de nagels eenmaal op de juiste lengte, zijn verlengingstips niet meer nodig.
Door de behandelde nagels onder de UV lamp te laten drogen, wordt de gel uitgehard. U zult wekenlang plezier hebben van uw nagels.

Prijzen voor nagelstyling met acryl of met gel gelden per paar handen c.q. per paar voeten.
Pink en white voor French nagels, glitternagels en babyboom zijn varianten:

U kunt ook kiezen voor gelpolish!

 

NIEUWE SET ACRYLNAGELS 56,50
OPVULLEN ACRYLNAGELS 53
NIEUWE SET GELNAGELS 56,50
OPVULLEN ACRYLNAGELS 53
ACRYLNAGELS OF GELNAGELS VERWIJDEREN
(gratis bij een nieuwe set)
20
shape divider