Nijkerkerstraat 6E Amersfoort 033 - 285 70 95

TEAM VAN MITRA KHALILZADEH

shape divider

 

 

 

 

Mitra en Mo

 

 

 

 

 

 

Miriam van der Vlag huidtherapeute

 

 

 

 

 

Paula de Boer online media consultant

Team van Mitra's Beauty and Hair in Amersfoort

 

Mitra Khalilzadeh - all-round schoonheidsspecialiste en nagelstyliste

"Mitra’s Beauty and Hair is een lang gekoesterde droom van mij, Mitra.
Ik heb ruim 15 jaar ervaring als huidspecialiste, PMU (Permanente Make Up) artist, nagelstyliste en visagiste, maar ik leer nog elke dag.
Ik volg trainingen om mijzelf te blijven ontwikkelen op al vakgebieden die met beauty en huidverzorging te maken hebben. Hierdoor ben ik als een van de eerste op de hoogte van nieuwe trends en ontwikkelingen. Ontwikkelingen die ik vervolgens doorvoer als behandelingen binnen mijn beautysalon in Amersfoort. Mijn expertise ligt in de huidverbetering en anti-aging.

Het beste uit mezelf halen op het gebied van uiterlijke verzorging is mijn passie. Mijn passie is uw resultaat.
Mijn visie sloot perfect aan bij die van Mo, zodat we in 2017 besloten hebben onze krachten te bundelen tot Mitra’s Beauty and Hair."

Mocht u vragen hebben, schroom niet om mij te bellen of een whatsapp te sturen!

Vergeet u niet uw voor- en achternaam te vermelden?

Chat on WhatsApp

Mo Mousavi - kapper en barbier

"Gefascineerd door het oude vak van barbier ben ik, Mo, in aanraking gekomen met de wereld van haarmode en haargezondheid. Inmiddels heb ik mij als gespecialiseerde barbier ontwikkeld tot haarspecialist. Om op de hoogte te blijven van de laatste trends, ben ik regelmatig te vinden bij een workshop of training. Mezelf uitdagen, mezelf blijven motiveren om het beste resultaat neer te zetten bij elke klant die in mijn stoel zit, dat is mijn passie!
Mitra en ik hebben een gezamenlijk doel:  Bij Mitra's Beauty and Hair onze expertises onder één dak brengen en onze klanten inspireren en adviseren. Wij zijn allebei perfectionistisch, dat maakt dat wij streven naar het perfecte resultaat!"

Miriam van de Vlag - huidtherapeute

"In 1996 heb ik met trots mijn diploma huidtherapie behaald. Nog steeds ben ik erg gepassioneerd over mijn vak en ga daarbij zeer nauwkeurig en met uitstekende precisie te werk. Door mijn jarenlange ervaring pak ik verschillende huidaandoeningen doelgericht aan, waardoor u het allerbeste resultaat kunt verwachten. Ik maak gebruik van een professionele studio van Mitra's Beauty and Hair in Amersfoort."


Lees meer over therapeutische huidbehandelingen

 

Paula de Boer-de Schipper - online media consultant - Pride & Proud PR en Communicatie in Hoevelaken

"Mitra en ik werken al jaren heel prettig samen. Ik ondersteun Mitra's Beautysalon met de online marketing, social media, de lokale Google Mijn Bedrijf vermelding .De website is door mij ontwikkeld in samenwerking met webdesigner CF Consultancy uit Amersfoort en ik heb de zoekmachineoptimale webteksten geschreven"

shape divider