Nijkerkerstraat 6E Amersfoort 033 - 285 70 95

GEZICHTSBEHANDELING

shape divider

Mitra's gezichtsbehandelingGezichtsbehandeling - Huidverzorging 

 

Uw huid heeft veel te verduren door invloeden van buitenaf. Denk hierbij aan zonnestraling, kou, wind of vervuiling. 
Veel mensen kunnen wel wat extra huidverzorging met voedende bestanddelen gebruiken als het om hun huid gaat. Iedere huid hoort gevoed te worden, maar het is moeilijk om de juiste producten te vinden.
Wie een rijpere huid heeft kan het beste kiezen voor een gezichtsbehandeling met anti-aging producten. 
Heeft u rimpels en fijne lijntjes dan heeft u meer aan een moisturizer die de vochtbalans verbetert, de huid glad maakt en weer glans geeft. Er zijn diverse methodes voor huidverbetering, die zichtbaar resultaat geven. 

 

Mitra geeft u altijd professioneel huidverzorgingsadvies!

Wilt u uw huid mooi houden, dan is naast de dagelijkse reiniging en verzorgingscrème, professionele verzorging een must én bovendien een weldaad aan ontspanning.


Wat houdt Mitra’s Huidverzorging in? 

Bij een gezichtsbehandeling richt Mitra, de beautyspecialiste, zich op de conditie van de huid en zorgt zij ervoor deze optimaal te houden. Professionele huidverzorging is aanbevolen wanneer u merkt dat uw huid onzuiverheden vertoont als puistjes, comedonen, grove poriën of wanneer uw huid onrustig of vet is of juist droog en trekkerig aanvoelt. Wij bieden huidverbeteringsbehandelingen van verschillende tijdsduren, u kiest het type behandeling en wij stemmen samen af wat uw huid op dat moment nodig heeft.

Wilt u samen met een vriendin, dochter, zus, moeder of partner genieten van een gezichtsbehandeling?

Duo-behandeling; Samen ontspannen is samen genieten!


Mitra's Beauty and Hair past bewezen effectieve behandelmethodes toe voor de probleemhuid

Mitra is volledig opgeleid en is gespecialiseerd in huidverbetering; behandeling voor hyperpigmentatie en littekens, huidverstrakking, huidverjonging en anti-ageing.

Acnebehandeling; geavanceerde therapie voor het behandelen van acne en de vette huid met als resultaat een gave, gezonde huid.

 

Gezichtsbehandeling U heeft de volgende keuzemogelijkheden:

 

GEZICHTSBEHANDELINGEN    
MOOI 30 min 40
MOOIER 60 min 65
MOOIST 90 min 80
shape divider