Nijkerkerstraat 6E Amersfoort 033 - 285 70 95

PERMANENTE MAKE UP PMU

shape divider

Permanente make-up / PMU

permanente make upPermanente make-up (afgekort PMU) is dé meest effectieve manier om uw wenkbrauwen, eyeliner of lipcontouren altijd perfect ogend te hebben. Nooit meer zelf bijkleuren, altijd mooi, zelfs in het zwembad, de sauna of op het strand!

Hoe wordt permanente make-up PMU aangebracht?

In onze beautysalon in Amersfoort (vlakbij Hoevelaken en Nijkerk) wordt met een ultrafijn steriel naaldje in de bovenste huidlaag een huidvriendelijke pigmentkleur aangebracht. Het resultaat is een natuurlijk ogend blijvende opmaak.

Wat kunt u verwachten van de PMU behandeling?

Nieuwe behandelingen bestaan uit 2 sessies met tussenpozen van 4 tot 6 weken voor een optimaal resultaat. Tijdens de 2e behandeling wordt het pigment laagje voor laagje aangebracht. Op deze manier wordt het mooiste resultaat verkregen en heeft u langer plezier van de permanente make-up. Tevens wordt de behandeling langzaam opgebouwd en kan er bij elke sessie een eventuele wijziging worden aangebracht, mocht u het bijvoorbeeld toch iets sterker of intenser willen hebben.
Na het voltooien van de volledige behandeling is het raadzaam na zo’n 1 tot 1,5 jaar een nabehandeling te ondergaan. Indien dit niet gebeurt, zal de permanente make-up langzaam op een geheel natuurlijke manier vervagen.

Welke methodes zijn er voor het verfraaien van de wenkbrauwen door permanente make-up?

Volle wenkbrauwen bepalen de gezichtsvorm en accentueren de ogen, maar helaas zijn we daar niet allemaal mee gezegend. Indien u een voorkeur heeft voor een langdurige resultaat, dan is de hairstroke of schaduwtechniek een ideale uitkomst.

In onze beautysalon in Amersfoort kunt u kiezen uit 2 PMU methodes voor wenkbrauwen:

Hairstroke

Hairstroke geeft het effect van fijne, natuurlijke haartjes en is ideaal om een te dunne, te korte of juist te schaarse wenkbrauw te perfectioneren. Zelfs als de wenkbrauwen helemaal weg zijn, is het mogelijk geheel nieuwe wenkbrauwen te creëren door middel van deze techniek.

Schaduw

Bij schaduwtechniek kunt u zich het effect van poederige wenkbrauwen voorstellen, te vergelijken met wanneer u een wenkbrauwpotlood of poeder hebt aangebracht. De schaduwtechniek oogt zacht en is compacter dan de luchtige hairstroke.

 

Hairstroke shadow brow

Permanente wenkbrauwvorm
   
HAIRSTROKE OF SCHADUW + 1 NABEHANDELING 120 MIN. 225
HAIRSTROKE EN SCHADUW + 1 NABEHANDELING 120 MIN. 225
TOUCH UP BINNEN 24 MAANDEN 120 MIN. 175
Permanente eyeliner

Een permanente eyeliner is een goede uitkomst wanneer u iedere dag gedefinieerde ogen wilt hebben, zonder dat u er moeite voor doet. Een extra voordeel is dat het lijntje om uw ogen onmogelijk kan uitlopen.
Er zijn verschillende soorten eyeliners, een volle eyeliner is ideaal voor degenen die standaard elke dag een lijntje tekenen. Het is ook mogelijk om een heel dun lijntje tussen de wimperhaartjes in te zetten.

Bespreek met de PMU specialist van Mitra's Beautysalon welk effect u wilt hebben, zodat de permanente eyeliner geheel naar wens is.

PERMANENT MAKE-UP EYELINER PMU    
EYELINER BOVEN  120 MIN. 225
EYELINER ONDER  120 MIN. 150
EYELINER BOVEN EN ONDER  120 MIN. 300
TOUCH UP BINNEN 24 MAANDEN  120 MIN. 175
Permanente Lipliner

Hoe ouder wij worden, hoe bleker de kleur van de lippen wordt. Tevens vervagen de contouren wat resulteert in een onregelmatige liplijn. Op den duur zullen de lippen ook hun volume verliezen. Deze permanente lipliner methode houdt deze verschijnselen tegen en u krijgt een perfect ogende mond. Een lipliner voorziet de mond van duidelijke contouren, met een natuurlijk ogend resultaat. De kleur van de PMU wordt natuurlijk zo dicht mogelijk bij uw eigen lipkleur gekozen.

PERMANENT MAKE-UP LIPLINER PMU    

LIPLINER BOVEN

120 MIN.

 225

TOUCH UP BINNEN 24 MAANDEN 120 MIN.  175shape divider