Nijkerkerstraat 6E Amersfoort 033 - 285 70 95

FACEBOOK

shape divider

Facebook

 • 2 dagen geleden door

  Goede verzorging van de huid is belangrijk na de zomer
  De herfst staat voor de deur! Dat betekent dat je huid een andere verzorging nodig heeft. Tijdens de zomermaanden heeft je huid veel te maken gehad met warmte, zonnestraling en airconditioning. Helaas betekent dit dat de huid toch wat schade opgelopen heeft. Hoe kan jij je huid herstellen en verbeteren na de zomerse maanden? Het is mogelijk dat er DNA-schade optreedt bij te veel zonnestraling. Het gevolg is: huidveroudering en kans op pigmentvlekken. Doordat de temperatuur buiten vaak veel warmer is dan binnen (i.v.m. airconditioning), wordt de huid sneller droog. Naast dat een droge huid trekkend en jeukend aan kan voelen, is de huid ook veel gevoeliger voor bacteriën en huidveroudering.
  Het huidverouderingsproces wil je waarschijnlijk zo lang mogelijk uitstellen. Daarom is het belangrijk om de huid te geven, wat het nodig heeft. Wij adviseren graag welke behandeling en producten het beste bij jouw huid passen😊
 • 5 dagen geleden door

  VITAMINE C BOOST 🍊🧡 Vitamine C is een onmisbaar ingrediënt in het Skin for Skin collageen supplement. Naast dat het helpt bij de vorming van collageen met de daarbijhorende benefits, heeft het nog vele andere voordelen voor jouw lichaam! Vitamine C:
  🟠 Helpt bij de verzorging van de huid van binnenuit.
  🟠 Heeft een positieve invloed op het immuunsysteem.
  🟠 Draagt bij aan een sterk gebit.
  🟠 Is een antioxidant en helpt lichaamscellen te beschermen tegen invloed op de vermindering van vermoeidheid en moeheid. Verkrijgbaar bij Mitra’s Beauty💪
 • 1 week geleden door

  Wratjes zoals steelwratjes en ouderdomswatjes zijn bindweefselaanhangseltjes op de huid. Meestal zijn deze vergroeiingen goedaardige veranderingen. Ondanks dat kunnen de wratjes ontsierend zijn en soms ook jeuk geven.
  Gelukkig zijn ouderdoms- en steelwratjes goed te herkennen voor huidspecialist en succesvol te behandelen. Voor meer informatie neem gerust contact met ons op.
 • 3 weken geleden door

  Er zijn mannen die er nog niet aan toe zijn om grijs te worden. Dan is Color Man een perfecte uitkomst.
  Keune heeft met de Color Man niet een permanente haarverf, maar een haarkleuring waarbij grijs/wit haar weggewerkt wordt. Wat doet Color Man haarkleuring?
  Met deze haarkleuring wordt het haar op een natuurlijke wijze gekleurd. Hierbij wordt niet het hele haar gekleurd maar het contrast tussen grijs/wit en donker wordt weggenomen. Het is een hele natuurlijke behandeling die slechts 5 minuten duurt. Deze kleuring is speciaal ontwikkeld voor mannen.
 • 1 maand geleden door

  Die onderkin kunnen we gelukkig goed behandelen met een HIFU-behandeling. Door hoogfrequente geluidsgolven die met onze Ultraformer in je huid worden ‘geschoten’ wordt het vet in jouw onderkin zodanig verwarmd, dat het zichzelf vernietigt en jouw lichaam het afvoert als afvalstof. Dat is stap één, minder vet. Door diezelfde geluidsgolven iets oppervlakkiger af te stellen pakken we jouw huid zelf aan, die wordt daardoor verstrakt. 2 vliegen in 1 klap.  Het resultaat: je onderkin is verwijderd of sterk verminderd en je huid is strak. Je ziet het resultaat vaak al deels direct na de behandeling, maar als je het een paar weken geeft zie het uiteindelijke resultaat. Zo zorgen wij dat we jou onderkin verwijderen, zónder operatie.
 • 1 maand geleden door

  COLLAGEN STOCK Wist jij al dat je ons collageen supplementen altijd met stapelkorting shopt? 🤩 1 maand voorraad (25,95 per 30 stuks)
  2 maanden voorraad (23,95 per 30 stuks)
  3 maanden voorraad (21,95 per 30 stuks) Kom langs in de salon of bestel via
  📞 06 24467467.
 • 1 maand geleden door

  Last minute spot! Wil jij genieten van een heerlijke gezichtsbehandeling?
  Morgen (dinsdag 22 augustus) om 17 uur is een plek vrij gekomen bij Mitra!
  Wees er snel bij want vol = vol 😊
 • 1 maand geleden door

  We ❤️ beauty!
  Wist je dat je heel eenvoudig elk moment van de dag jouw afspraak kan plannen bij ons? Dat doe je via onze website 👉
  http://www.mitrasbeauty.nl
 • 1 maand geleden door

  Fibromen, ook wel steelwratjes genoemd, zijn veelvoorkomende, goedaardige huidtumoren en komen bij 25% van de bevolking voor. Ze kunnen overal op de huid voorkomen. Fibromen zijn opgebouwd uit bindweefsel en worden een steelwratje genoemd omdat het aangroeisel met een klein steeltje vastzit aan de huid. Gelukkig zijn ze relatief eenvoudig te verwijderen. Wil jij weten wat wij voor jou kunnen betekenen?
  Neem gerust contact met ons op
  ☎️ 06 24467467
 • 1 maand geleden door

  Heb je wel eens gehoord van NIACINAMIDE? Weet je welke voordelen dit active ingrediënt biedt wanneer het in je zonnebrandcrème zit? Niacinamide is een veelzijdig anti-aging molecuul dat de huid verstevigt en ingrijpt in het proces dat donkere vlekken veroorzaakt, waardoor ze worden voorkomen. Daarom is het een geweldige keuze om zonnebrandcrème te kiezen die dit actieve ingrediënt bevatten. Verhelder je huid deze zomer en bestrijd donkere vlekken en rimpels met onze Anti-aging Mousse SPF 30! 😉☀️💛
 • 2 maanden geleden door

  Ontdek onze herenlijn van 1922 BY J.M. KEUNE met verzorgings-, grooming en stylingsproducten 🖤  https://www.mitrasbe.../barbershop.html
 • 2 maanden geleden door

  Collagen first!
  Don’t forget to put your collagen supplements on your holiday checklist!
  🤗🌞🏖️🕶️
 • 2 maanden geleden door

  Geen zin in squat? Dan is BodySculpting behandeling echt iets voor jou! Dé alles in 1 behandeling voor algeheel of plaatselijk afslanken, huidverstrakking en huidverbetering, anti cellulite en versterking van de spiermassa. De apparatuur maakt synergetisch gebruik van Ultrasound, BodySculpting, Lipolyse én InfraRed therapie om dieper en effectiever gelokaliseerd vet cellen, cellulitis, water retentie en huidverslapping te behandelen.
 • 2 maanden geleden door

  Tijdens de zomer is het extra belangrijk om jouw collageen vezel te versterken.
  De zon tast onze collageen vezels aan, waardoor vroegtijdige huidveroudering ontstaat. Verkrijgbaar bij Mitra’s Beauty 🥰
  2 maanden geleden Salima Özteke-Abalina 1
  Wat zit je haar prachtig 🤩😍 staat je goed!👌🏽
  2 maanden geleden Mitra's Beauty and Hair
  Salima Özteke-Abalina dankjewel 😍
 • 2 maanden geleden door

  DD Cream is een dagelijkse bescherming met SPF 30. Neutraliseert oneffenheden en geeft je huid een gezonde gloed. 🥰 You'll love it! 😉 Verkrijgbaar bij Mitra’s Beauty 🥰
 • 2 maanden geleden door

  Kunnen wij je deze zomer blij maken met een geshaped lichaam?
  Definitieve vetverbranding, bestrijding cellulitis, huidverstrakking én lymfedrainage in één behandeling en één prijs. Er kunnen meerdere zones tegelijk behandeld worden voor een maximaal resultaat. BodySculpting is geschikt voor zowel mannen als vrouwen.
 • 2 maanden geleden door

  "Hello sunshine!"
  Een mooi, bruin kleurtje én een gezonde huid! Vitamin Tan Optimizer Oil is een droge olie verrijkt met vitamines en #SPF50 die effectief beschermt tegen zonnestraling en helpt bij het bereiken van een gelijkmatige, bruine kleur. Nu kun je volop genieten van de zon! 🧡☀️
 • 2 maanden geleden door

  Wist je dat je je haarkleur in de zomer langdurig mooi en glanzend kan houden?
  Gekleurd haar heeft extra bescherming en voeding nodig. Het unieke Color Sealing Complex creëert een beschermlaagje om de haren om te voorkomen dat de kleur vervaagt. UvA- en UVB-filters bieden bescherming tegen de zon.
  2 maanden geleden Hilverts Van De Bunt Gerda
  Ohh is dit nieuw? Mijn haar verkleurd inderdaad heel snel door de zon☺️
  2 maanden geleden Mitra's Beauty and Hair
  Hilverts Van De Bunt Gerda Hallo Gerda, heel goed de zomermaanden overstappen hierop.
  2 maanden geleden Hilverts Van De Bunt Gerda 1
  Mitra's Beauty and Hair volgende week afspraak staan bij Mo dus dan kan ik het mee nemen.!!
  2 maanden geleden Mitra's Beauty and Hair
  Hilverts Van De Bunt Gerda Ik zal ze apart houden voor je. 😘
  2 maanden geleden Hilverts Van De Bunt Gerda 1
  Mitra's Beauty and Hair
 • 2 maanden geleden door

  Last minute spot! Wil jij genieten van een heerlijke gezichtsbehandeling?
  Morgen ( donderdag 6 juli) is een plek vrij gekomen bij Mitra!
 • 2 maanden geleden door

  BodySculpting, een effectieve afslankmethode Wij helpen je graag met figuurverbetering, plaatselijk afslanken, figuurcorrectie, huidversteviging, huidverbetering en natuurlijk om even helemaal te ontspannen. Een eerste adviesgesprek is bij ons vrijblijvend en gratis. Samen bekijken we wat jouw wensen en verwachtingen zijn en wat voor jou persoonlijk de mogelijkheden zijn. Indien gewenst maken we daarna voor jou een persoonlijk plan van aanpak. http://mitrasbeauty.nl/bodysculpting/

shape divider