Nijkerkerstraat 6E Amersfoort 033 - 285 70 95

DEFINITIEVE ONTHARING MET IPL

shape divider

Definitieve ontharing met IPL

 

Verschillende ontharingsmethodes hebben een verschil in effectiviteit
ontharingsmethoden hebben een verschil in effectiviteit

Zoekt u de meest effectieve laserontharing? Wij passen definitieve ontharing met IPL (Intense Pulsed Light) toe in onze beautystudio in Amersfoort (vlakbij Hoevelaken en Nijkerk).
IPL (Intense Pulsed Light) is een permanente ontharingsmethode welke wordt toegepast via licht in verschillende golflengten.

IPL-apparaten kunnen een groter gebied behandelen, waardoor de behandelingen sneller verlopen. Het licht of de energie wordt bij een IPL-apparaat gepulseerd afgegeven, waardoor de kracht aanzienlijk lager is en er daardoor veiliger behandeld kan worden. Door het pulsen van het licht heeft de huid meer de tijd om af te koelen en is de energie toch sterk genoeg om de eiwitten in de stamcellen van de follikel (haarzakje) uit te schakelen.


De haarzakjes in de groeifase worden tijdens de behandeling door middel van verhitting door licht vernietigd en zijn daarna niet meer in staat om haren te produceren. Haren die tijdens de behandeling in de rust- of afstervingsfase zitten, kunnen niet worden vernietigd. Die zijn dus tijdens één van de volgende behandelingen aan de beurt.Een behandeling met IPL wordt gefaseerd uitgevoerd

Er zijn minimaal 7 behandelingen nodig om àlle haarzakjes te behandelen. Om goede resultaten te te krijgen van de methode voor definitief ontharen met IPL, adviseert Mitra één tot twee keer per jaar een onderhoudsbehandeling.

 

Ontharing met IPL

GEZICHTSONTHARING MET IPL 10
WENKBRAUWEN TUSSENSTUK 20
BOVENLIP 25
WANGEN 25
BAKKEBAARDEN 25
KIN 20
HALS 25
GEHELE GEZICHT INCL. HALS 85
   
LICHAAMSONTHARING MET IPL  
NEK 15
OKSELS 60
BORST 50
BOVENRUG 50
ONDERRUG 50
GEHELE RUG 75
BOVENARMEN 50
ONDERARMEN 50
GEHELE ARMEN 85
BIKINILIJN 40
BIKINILIJN UITGEBREID 75
BOVENBENEN INCL. KNIE 90
ONDERBENEN INCL. KNIE 90
GEHELE BENEN 150
BILLEN 40
VOETEN 15
HANDEN 20

 

 

 

shape divider