Nijkerkerstraat 6E Amersfoort 033 - 285 70 95

ERICSON LABORATOIRE

shape divider

Ericson Laboratoire schoonheidstherapie

ericson laboratoire

De huidverzorgingsproducten van Ericson Laboratoire ondersteunen niet alleen huidverbetering maar zijn ook uitermate geschikt voor doelgerichte huidtherapie.
Alle verzorgingsproducten zijn twee jaar getest in onafhankelijke laboratoria, voorafgaand aan de verkoop. Zij worden geproduceerd met behulp van geavanceerde en betrouwbare productiemethoden, welke voldoen aan international normen.

Professor Ericson specialist op het gebied van ouderdomsproblemen en een hoogstaand bioloog, was een van de eerst wetenschappers in Frankrijk, die bij huidbehandelingen gebruik maakte van hoogwaardige celtherapie.

 

Wetenschappelijk bewezen schoonheidstherapie van Ericson Laboratoire

Professor Ericson heeft in 1962 in Parijs het eerste ERICSON esthetische zorgcentrum opgericht waar hij de wereldwijd befaamde “cellulotherapie” heeft geïmplementeerd: een klinische methode die destijds zeer innovatief was. 

De producten en behandelingen van Ericson Laboratoire zijn ontwikkeld om diverse huidproblemen zichtbaar te verminderen. Voorbeelden hiervan zijn: acne, rimpels, littekens, pigmentvlekken, verlies aan veerkracht van de huid door hormonale schommelingen en couperose.

Alleen actieve componenten van plantaardige oorsprong zijn terug te vinden in de samenstelling van de cosmetische producten, die natuurlijke, hypo-allergene eigenschappen hebben.

 

Hydra Clinic

Hydra Clinic van Ericson Laboratoire is een diep voedende en hydraterende behandeling special geschikt voor de droge en/-of vochtarme huid. Na de behandeling(en) zal uw huid stralen en minder snel reageren op schadelijke invloeden van buitenaf als zonnestraling, weersinvloeden en luchtvervuiling.
Door de geavanceerde methode voor hydratie zullen droogterimpeltjes verdwijnen, evenals het trekkerige gevoel. De elasticiteit van de huid wordt verbeterd en een droge huid zal snel herstellen en in balans komen, waardoor eventuele onzuiverheden, roodheid, schilfertjes of irritaties zullen afnemen. De conditie en de vitaliteit van uw huid herstelt zich.
 
De Hydra Clinic producten van Ericson Laboratoire en de huidbehandeling kunnen als kuur worden gebruikt of preventief.

Hydra Clinic Ericson Laboratoire HYDRA CLINIC BEHANDELING  75 MIN.  € 70 

 

Energy Lift

  • Energy lift is een behandeling die het huidverouderingsproces aanpakt:
  • zorgt voor een vetafbrekende werking op de onderhuidse vetten van de wangen en hals;
  • gaat plaatselijke huidverslapping tegen door stimulatie van de aanmaak van collageen en elastine;
  • bevat hyaluronzuur voor de hydratatie van de huid.Hierdoor vindt er een dubbele werking plaats; het werkt tegen rimpels en het lift de huid!

Na 42 dagen is de huidstructuur weer in conditie zoals het 10 jaar geleden was. De elasticiteit van de huid verhoogt met 28% en ongewenste vetten in het gezicht nemen af. Rimpels en kraaienpootjes verminderen en gezichts- contouren krijgen opnieuw vorm.

 

Ericson Laboratoire Energy Lift ENERGY LIFT BEHANDELING  75 MIN.  € 70 

 

Supreme DHE-Age

Doeltreffende behandeling speciaal voor de pre- en post menopauze. De huid bevat verschillende hormonen die er voor zorgen dat bepaalde processen worden gestimuleerd in de huid. Wanneer de huid ouder wordt gaan de elastische netwerken achteruit en breken af. Hierdoor verslapt de huid en de vermindering van proteoglycanen en glucosaminoglycanes zorgen voor verlies van hydratatie in de huid. De huid raakt uit balans omdat de hormonen gaan schommelen. Oestrogenen verhogen de dikte van de huid en wanneer er een tekort aan oestrogenen ontstaat zal het collageen afnemen en de huid dunner worden.
 
DHE zorgt er voor dat de huid er vitaler, gladder, soepeler en steviger uitziet en het aantal rimpels vermindert.

 

Ericson Laboratoire Supreme DHE SUPREME DHE BEHANDELING  75 MIN.  € 85 

 

Feminity
Hormonen hebben we allemaal, maar bij de één zijn ze iets meer in balans als bij de ander.
Wanneer je hormonale schommelingen hebt zie je dit terug in de huid. Het kan zijn dat je huid heel vet of juist heel droog wordt, of dat je puistjes of acné krijgt.
 
De Ericson Laboratoire Feminity behandeling is speciaal ontwikkelt op basis van phyto-oestrogenen. Deze hormonale therapie herstelt het evenwicht van de huid. Ook geschikt voor vrouwen die preventief hun huid willen beschermen voor hormonale invloeden.
De Feminity behandeling is geschikt voor vrouwen boven de 20 jaar.

 

Ericson Laboratoire Feminity FEMINITY BEHANDELING  75 MIN.  € 70 

 

Derma Calm
Deze speciale huidverzorging van Ericson Laboratoire is geschikt voor de overgevoelige huid.
De behandeling heeft een anti-stress en een anti-pijn effect. Het werkt onmiddellijk op de huid en het zenuwstelsel om het stressniveau van de huid te verlagen dankzij de dubbele werking.
Deze behandeling is geschikt voor alle leeftijden en is geschikt voor gevoelige huidtypes.
 

 

Ericson Laboratoire DERMA CALME DERMA CALME BEHANDELING  75 MIN.  € 70 

 

Bio Pure
Bio Pure is een diep reinigende detox behandeling die zorgt voor extra zuurstof naar de huid. Wanneer je cellen te weinig zuurstof krijgen kunnen ze minder energie produceren. De vitaliteit van de huid kan sterk verminderen als de huid minder zuurstof opneemt.
 
Deze behandeling is geschikt voor alle leeftijden en is geschikt voor alle huidtypes.

 

Bio Pure Ericson Laboratoire BIO PURE BEHANDELING  75 MIN.  € 70 

 

Meso-Vit
Mesotherapie heeft een helende werking op littekens en geeft een vitamineboost.

Meso-Vit stimuleert de biologische synthese in de huid (van collageen en hyaluronzuur) om de beschadigde huid te herstellen.

 

Ericson Laboratoire Meso-Vit MESO-VIT BEHANDELING  75 MIN.  € 70 

 

Bio Optic
Bio Optic is een zachte behandeling voor de oogcontouren en bestrijdt lijntjes, rimpeltjes, zakjes, wallen en kringen.
Deze effectieve behandeling is ook beschikbaar als extra supplement tijdens de Ericson Laboratoire gezichtsbehandeling.

 

Ericson Laboratoire Bioptic BIOPTIC BEHANDELING  30 MIN.  € 20 

 

shape divider